ABOUT ME

VISIONAIR - ENTREPRENEUR - COACH

Vanaf mijn 17e ben ik in het bedrijfsleven actief als ondernemer en sinds mijn 30ste als new business consultant, interimmanager en professional coach. Ik kan snel zien waar het niet stroomt. En nog veel belangrijker, welke processen in beweging moeten worden gezet om een persoon, een team, een organisatie zijn eigen grootsheid te laten ervaren en volledig succes te creëren.

HELDER INZICHT

In alles wat ik zeg, denk en doe, stuur ik aan op het activeren van ieders werkelijke potentieel. Ik heb het vermogen om snel tot de kern van complexe problematiek te komen. Mijn helder inzicht in het menselijk denken, zijn begrenzingen, maar bovenal in het werkelijke potentieel geeft mij de vrijheid om positieve verandering te creëren. Zo heb ik de meest vaste systemen met langlopende issues volledig in beweging gezet.

VISIE

Geluk en volledig succes zijn met elkaar verbonden. Voor veel mensen is het iets waar ze naar toe onderweg zijn, ergens ver weg in de toekomst. Ik gebruik het als vertrekpunt waar vanuit ik creëer.

“Als iets niet stroomt dan is er geen volledig geluk en succes. Het terugvinden van je eigen inspiratie en vrijheid van handelen is cruciaal. Door het initiëren van de juiste processen en het aanspreken van een groter vermogen kunnen individuen, teams en organisaties eigenaar worden van hun eigen kracht en succes”.

LET'S CONNECT

Wil je van gedachten wisselen? Neem dan contact op.
Start een gesprek met mij via de chat of maak een telefonische afspraak en kies jouw gewenste dag en tijd.